Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
12-08-2021

Bouw je eigen droomkasteel in Landgoed Steenenburg!

Tussen Drunen en Nieuwkuijk komt een gloednieuw woon- en werkgebied; Landgoed Steenenburg. De eerste fase van het project bestaat uit 25 ruime en exclusieve bouwkavels, waar jij jouw eigen ‘droomkasteel’ kunt (laten) realiseren.

De bouwkavels variëren in grootte van circa 800 tot ruim 1.350 m² en bieden je dus alle ruimte om jouw droomwoning te creëren. Van de kavels zijn er twee gereserveerd door Kelders Beheer. De overige kavels worden per loting verkocht binnen een bandbreedte van € 400.000 tot € 650.000 v.o.n. De specifieke kavelprijzen worden op een later moment bekendgemaakt.

Naast de exclusieve bouwkavels is er in Landgoed Steenenburg ruimte voor (zorg)appartementen, patiowoningen aan het water en een Hightech Medische Campus. Kasteel d'Oultremont staat centraal in dit gebied en maakt het landgoed extra bijzonder.

Diverse woonomgeving
De ligging van Landgoed Steenenburg is erg gunstig. Zo is er veel groen in de omgeving waar je volop kunt wandelen en fietsen. Kortom, de ideale omgeving voor de echte natuurliefhebber. Zoek je liever de drukte op? Zowel met de auto als de bus ben je zó in het gezellige centrum van Den Bosch voor een hapje en/of een drankje. Naast Den Bosch is ook vestingstad Heusden dichtbij, met pittoreske straatjes, leuke winkeltjes en ateliers en diverse restaurants. Maar ook in Drunen en Nieuwkuijk vind je alle voorzieningen die je nodig hebt. Denk aan winkels, horeca en sportfaciliteiten.

Op de hoogte blijven?
Heb jij er altijd al van gedroomd om jouw eigen woning te (laten) bouwen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de exclusieve bouwkavels? Schrijf je dan via de projectpagina van Landgoed Steenenburg in als geïnteresseerde van dit project. Naar verwachting zal de verkoop van de bouwkavels in oktober 2021 starten.