Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
28-01-2021

De Havenmeester: 22 luxe appartementen in de Zwaaikom

Wil jij wonen met stijl en allure op een absolute toplocatie in Oosterhout? Dan zijn de appartementen van De Havenmeester in de Zwaaikom wat voor jou! Hier woon je omgeven door water en op loopafstand van het gezellige centrum van Oosterhout.

De 22 appartementen van De Havenmeester liggen direct aan het water rond het stadseiland de Zwaaikom. Luxe en comfort komen samen in dit markante gebouw. Hier kijk je uit op de jachthaven van Oosterhout en geniet je van de groene omgeving van het stadseiland. De appartementen zijn beschikbaar in vijf verschillende varianten, waaronder één uniek penthouse. Elk appartement biedt een hoog wooncomfort en beschikt over een riant balkon op het zonnige zuiden.

In De Havenmeester woon je op een toplocatie en krijg je een gevoel van thuiskomen. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en de winkelstraten van Oosterhout geniet je hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer en met vele voorzieningen binnen handbereik.

Inmiddels is al ruim 70% van de appartementen verkocht. Wil jij ook wonen in De Havenmeester en wil je weten welke appartementen nog beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op via 0162-426348 of nieuwbouw@klijsen.nl