Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
21-10-2023

Het verhaal van: Fabian Met en zijn gezin

Fabian Met en zijn gezin verruilden hun vrijstaande woning in Oosterhout voor een landelijke woning in Den Hout. Klijsen Makelaars & Adviseurs hielp met de aankoop én verkoop.

,,Je wordt totaal ontzorgd.”

Toen Fabian en zijn familieleden een woning in het buitengebied zagen die ze graag wilden aankopen, klopten ze aan bij Klijsen. ,,Het was voor ons een uitdaging om het huis op waarde te schatten. Daarom wilden we graag de hulp van een makelaar. Ard heeft ons geholpen met het hele proces, van een schatting van de waarde tot het maken van de afspraken. Dat is heel fijn, want zo hoef je jezelf nergens zorgen over te maken.”

Specialisatie

Reviews op Google zorgden ervoor dat ze bij Klijsen Makelaars & Adviseurs terecht kwamen. ,,De reviews waren allemaal goed. Daarnaast hadden wij interesse in een landelijke woning en dat is een van de specialisaties van Klijsen. Die combinatie gaf voor ons de doorslag.”

Het aankoopproces werd goed doorlopen en zo kocht het gezin de nieuwe woning. Dat betekende dat de oude woning ook verkocht moest worden. ,,We hadden zo’n goede ervaring met Klijsen dat we besloten dat ook aan hen te vragen.”

Klijsen verzorgde het hele verkoopproces. ,,Het maken van foto’s, de plaatsing op Funda… We hoefden zelf eigenlijk nergens over na te denken, alleen over de leuke dingen, zoals welk bod we zouden accepteren. De bezichtigingen werden allemaal op één dag gepland, het huis was binnen een week verkocht.”

Super

Fabian kijkt terug op een ‘super’ samenwerking. ,,We hebben goed advies gekregen, al onze vragen zijn ook goed beantwoord. Het is heel fijn dat je zulke dingen kunt uitbesteden aan een makelaar die er zo goed mee omgaat. Een ander woord dan super kan ik niet bedenken.”

Hij zou Klijsen dan ook zeker aanraden aan andere woningzoekenden of -verkopers. ,,Als je een goede ervaring hebt met iemand vind ik dat je daar bij moet blijven. Ik verwacht zelf voorlopig hier te blijven wonen en dus Klijsen niet nodig te hebben, maar ik kan ze alleen maar van harte aanbevelen aan anderen.”