Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
21-04-2022

Het verhaal van: Familie van Weert

Strategie
,,Je moest je inschrijven voor bepaalde kavels. We hadden besloten om niet voor de - in onze ogen -meest populaire kavels te gaan, omdat de kans dan kleiner zou zijn dat we die zouden krijgen. Onze strategie heeft gewerkt, we werden ingeloot, dus dat is natuurlijk super!”

Marijn kijkt met een goed gevoel terug op de loting. ,,We konden dat via een livestream volgen. Door dat zo professioneel op te zetten, is het heel transparant. Dat is gewoon echt heel fijn.”

Omdat het contact met Klijsen zo goed was verlopen, besloot hij het makelaarskantoor ook te benaderen om zijn woning in Vlijmen te verkopen.

Rondleidingen
Voor het weekend kwam hun woning online, op maandag waren er al voldoende geïnteresseerden. Het makelaarskantoor plande alles in voor hen. Maar Marijn gaf zelf ook nog een rondleiding aan een stel. ,,Zij stonden buiten (op de bonnefooi) te kijken naar het huis, net toen ik weg moest. Vanwege quarantaine hadden ze de bezichtiging van een ander huis gemist. Dus ik besloot hen zelf nog rond te leiden toen ik even later terugkwam.”

,,Toen ik belde naar Irma vond ze het een mooie samenloop van omstandigheden. Dus we hebben hen ook nog mee laten bieden. Samen met een ander stel hadden zij het hoogste bod. Uiteindelijk moesten wij zelf bepalen naar wie de woning ging. Dat was een hele moeilijke keuze.”

Persoonlijk
Wat Marijn het meest aanspreekt aan Klijsen Makelaars & Adviseurs, is het persoonlijke aspect. ,,Toen ik Irma bijvoorbeeld belde dat ik zelf nog een rondleiding had gegeven, wat niet zo gebruikelijk is, gaf ze me daar de ruimte voor. Dat vind ik toch wel heel bijzonder. Ook al hebben zij het nu zo druk, ze nemen echt de tijd voor je. Dat is gewoon echt heel fijn.”