Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
01-05-2024

Het verhaal van: Hermen en Irma

Het huis van Hermen en Irma in Dongen was een voormalige fabrikantenwoning, met een bijgebouw - een leerlooierij - in de tuin. ,,Zes jaar geleden hebben we het ook in de verkoop gehad, maar toen is het helaas niet gelukt. We vonden het dus heel spannend of het nu zou wel lukken.”

Dat de verkoop toen niet lukte, kwam onder andere door de leerlooierij. Dat is namelijk een monument. ,,We zijn toen gaan nadenken wat daarmee mogelijk zou kunnen zijn en maakten verschillende plannen. Maar omdat we zelf niet meer wilden gaan verbouwen, besloten we het in de verkoop te zetten.”

Meedenken

Ze hadden namelijk al plannen om te gaan verhuizen naar Spanje. ,,We hebben het huis voor een scherpe prijs in de markt gezet. Ard en Marloes dachten heel goed met ons mee. Ik werkte toen nog vanuit huis, dus het zou niet handig zijn als er elke keer mensen over de vloer zouden komen. Daarom stelden ze voor om een open middag te organiseren, waarna mensen één week de tijd hadden om een bod uit te brengen. Ze hebben echt goed meegedacht.”

Er was veel animo voor de woning, wat heel positief was voor Hermen en Irma. Al werd er na de open middag niet binnen de termijn een bod uitgebracht. ,,Er was één stel en zij dachten dat het echt iets voor hun dochter zou zijn, maar die kon niet met de open middag. Zij kwam een week later nog terug, en deed daarna snel een bod.”

Goede onderhandelingen

Irma ervaarde daarbij dat Ard goed hun belangen heeft behartigd. ,,Hij heeft goed voor ons onderhandeld. Je merkte dat hij op een fijne manier omging met de biedingen. Daarnaast vonden we het contact met Ard en Marloes heel fijn. Ard was heel snel en makkelijk te bereiken, en de communicatie was heel goed. Hij liet het bijvoorbeeld ook altijd even weten als hij nog op antwoord zat te wachten.”

Door het fijne proces zou Irma Klijsen Makelaars & Adviseurs aan iedereen aanraden. ,,Alles verliep gewoon heel fijn, onze ervaring is echt alleen maar positief.”