Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
30-06-2022

Het verhaal van mevrouw Van de Meeberg

Het contact met de makelaar begon toen Femkes moeder haar woning in het buitengebied van Dussen wilde verkopen. ,,Mijn moeder had een grote woonboerderij met land en een boomgaard. Een prachtige plek, maar het was gewoon te groot voor haar geworden.”

Omdat het ging om 2 hectare en het object ook deels nog agrarisch was, zocht Femke voor de verkoop een makelaar die daarin gespecialiseerd is. ,,Er kwamen drie makelaars op bezoek. Met Klijsen hadden we het beste gevoel qua klik en qua aanpak.” Dat kwam bijvoorbeeld doordat Klijsen meteen kwam met een concreet plan.

Gemoedelijke aanpak
Ook de gemoedelijke aanpak sprak hen aan. De fotograaf kwam langs voor foto’s en er werd een brochure gemaakt. Toen kwamen er mensen langs die meteen verliefd op het huis waren. ,,Dat moet je natuurlijk hebben bij zo’n woning. Zij deden een briefje door de bus dat ze het heel graag wilden kopen. De verkoop ging uiteindelijk heel snel.”

Hoewel de verkoop zelf snel ging, duurde het wel even voor alles definitief rond was. ,,Dat is allemaal in goed overleg gegaan. De makelaar heeft ons ook goed op de hoogte gehouden tijdens het proces.”

Omdat Klijsen zo goed beviel als verkoopmakelaar, besloot de moeder van Femke het kantoor ook als aankoopmakelaar in te schakelen. Ze ging zelf op zoek naar een woning via Funda, dat vindt ze namelijk heel leuk. Toen ze een woning in Made tegenkwam, nam Klijsen contact op met de verkoopmakelaar.

Geluk
,,Ook dat proces is heel snel gegaan”, vertelt Femke. ,,We hadden een beetje geluk, want de woning was niet zo populair op Funda. We hebben goed kunnen onderhandelen en zo had ze snel een fijne woning voor haar gevonden.”

Wat Femke en haar moeder het meest aanspreekt aan Klijsen? ,,Het goede contact en de betrokkenheid. Ze hebben niet de 9-tot-5-mentaliteit: als je even een berichtje of appje stuurt, krijg je altijd snel antwoord. Dat vinden wij erg prettig. Wij zouden het kantoor zeker ook aan anderen aanraden.”