Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
16-11-2022

Het verhaal van: Mike Inge

Zon, zee en strand: Spanje is voor veel Nederlanders een geliefde vakantiebestemming. Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning aan de Costa Blanca? Dan kan Klijsen Makelaars & Adviseurs je helpen!

Daarvoor werken wij samen met een van onze Spaanse partners: RO Spain, een makelaarskantoor in Alicante. RO Spain is een makelaar met ruim zeventien jaar ervaring. ,,Wij verkopen nieuwbouwwoningen vanaf 180.000 euro”, vertelt eigenaar Mike Inge. ,,Dat zijn appartementen, geschakelde woningen, villa’s: van alles eigenlijk. Ons werkgebied is de hele Costa Blanca en Costa Cálida. Dat is vanaf Alicante zo’n honderd kilometer naar boven en zo’n honderd kilometer naar beneden.”

Mensen die op zoek zijn naar een tweede huis in Spanje, kunnen bij de makelaar terecht. De woningen die RO Spain verkoopt, worden voor verschillende zaken gebruikt. Zo zijn er klanten die hun woning alleen zelf gebruiken als uitvalsbasis of juist als permanente woning. Ook zijn er klanten die hun woning zelf gebruiken en verhuren – of juist alleen verhuren.

Goede begeleiding

Welke optie de klanten ook kiezen, RO Spain zorgt altijd voor de juiste begeleiding. ,,Wij helpen hen bijvoorbeeld met de verhuur en met het beheer. Zo zijn klanten er altijd zeker van dat eventuele problemen worden opgelost, ook als zij in Nederland zijn.” 

En sinds een jaar kunnen geïnteresseerden ook bij Klijsen Makelaars & Adviseurs terecht. ,,We willen graag een dekkend netwerk in Nederland. Daarvoor werken we inmiddels samen met acht makelaarskantoren, waar Klijsen er een van is”, vertelt Mike.

,,Als een klant interesse heeft, kan Ard hem of haar de basisinformatie verstrekken. Als blijkt dat mensen dan echt op dat moment serieuze interesse hebben, verwijst hij ze door naar ons. Dan nemen wij het over en helpen wij hen verder.”

Mike is enthousiast over de samenwerking. ,,Ard is een kundig man met veel ervaring. Het is echt iemand die weet waar het over gaat. De communicatie verloopt ook allemaal heel duidelijk. En het resultaat is er ook al: de eerste woning is verkocht.”

Prachtig gebied

Ook Ard is enthousiast over de samenwerking én het Spaanse gebied. ,,Ik ben er al een paar keer geweest. Het gebied is prachtig en het klimaat is heerlijk!”

Heb jij ook interesse in een nieuwbouwwoning in Spanje? Of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan via mail: overdegrens@klijsen.nl of telefoon: 0162-426348. Wie weet vind jij binnenkort jouw droomwoning aan de Spaanse kust!