Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
17-02-2022

Ontwikkelingsmanager Sylvester Jansen deelt zijn ervaring over de dienstverlening van Klijsen Makelaars & Adviseurs

Dat begint wanneer de procedure rondom een bestemmingsplan is afgerond. Dan start namelijk de volgende fase: de verkoopfase. "In deze fase begeleidt Klijsen ons met de verkoop van woningen. Zij verzorgen het gehele verkoopproces."

Zo regelt Klijsen het plan van aanpak, het vastleggen van de verkooplocatie, het uitnodigen van kandidaten, de opmaak van de flyers, het opmaken van de koopovereenkomst en het begeleiden van kopers tijdens het hele proces voor Van Arnhem Bouwgroep.

Persoonlijke benadering
Zo verkocht Klijsen de laatste jaren woningen in de Contreie in Oosterhout voor Van Arnhem Bouwgroep. Momenteel loopt het project De Zwaaikom. Over het hele verkoopproces is Van Arnhem Bouwgroep zeer tevreden.

"Dat verloopt heel goed. Klijsen is een relatief klein kantoor, zonder tegenstrijdige belangen. Verkoop gaat op een prettige en persoonlijke manier met veel aandacht voor de kandidaten. Dat is voor ons fijn erg fijn."

Hij vervolgt: "De directe aanpak is een van de dingen die ons aanspreekt. Klijsen komt regelmatig zelf met ideeën en de medewerkers geven goede adviezen over wat wel werkt en wat niet. Het plan ligt vaak al klaar en ze geven ons een duidelijke richting."

Extra aandacht
Daarnaast is Klijsen heel sterk in persoonlijk contact, stelt Sylvester. "Zij werken veel één op één met de koper. Ze kijken goed naar wat de potentiële kopers willen. Op het moment dat er projecten in aantocht zijn, informeren ze de kandidaten. Wie zoekt naar een woning, doet er zich daarom goed aan om zich op voorhand in te schrijven als woningzoekende. Klijsen heeft een groot klantenbestand, maar geeft toch iedereen extra aandacht. Daar hechten wij veel waarde aan."