Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
12-01-2022

Klantverhaal familie Dirven

George en Lia wonen in het buitengebied van Bavel. ,,Omdat we allebei tachtig zijn, het huis groot is en er een tuin bij zit van 5700 vierkante meter, besloten we te verhuizen. We gingen op zoek naar een makelaar en kwamen al snel bij Klijsen uit”, vertelt George.

Deskundig en betrouwbaar
De familie Dirven koos voor Klijsen vanwege de specialisatie in landelijk wonen en omdat het kantoor is aangesloten bij Buitenstate. ,,Dat was voor ons echt een pluspunt. Tijdens ons eerste gesprek maakte Ard een hele deskundige en betrouwbare indruk. We hadden ook nog een gesprek met een ander kantoor, maar hadden meteen de voorkeur voor Klijsen.”

Het verkoopproces ging heel vlot, zegt George. ,,Ons huis kwam online, onder andere op Funda en de volgende ochtend vertelde Ard dat ze al moesten stoppen met bezichtigingen aannemen. Er waren al 16 bezichtigingen gepland en er was een wachtlijst van 45 mensen. Na de bezichtigingen bespraken we samen de biedingen en zo was het binnen een paar weken rond.”

Nadat hun woning was verkocht, moesten George en Lia natuurlijk een andere woning terugkopen. ,,Daarvoor besloten we Klijsen als aankoopmakelaar in te schakelen. We wilden heel graag in Bavel gaan wonen, maar daar was weinig aanbod. Tot er een huis te koop kwam dat we graag wilden bij een andere makelaar. We hebben gevraagd aan Ard om contact op te nemen en mochten toen als eerste gaan kijken. We hebben heel erg geboft, we hebben nu precies het huis dat we graag wilden.”

Behoeden voor gekke dingen

Dat Klijsen aankoopmakelaar was voor hen, heeft George en Lia echt geholpen. ,,Een makelaar behoedt je toch voor gekke dingen. Zo hielp Ard ons met het bepalen van een goed bod. Daarnaast adviseerde hij ons bijvoorbeeld om een briefje bij het bod te doen, waarin we uitlegden waarom we het huis graag wilden hebben. Achteraf hoorden we dat de familie dat erg op prijs had gesteld. Dat is iets waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben.”

George zou Klijsen ook zeker aanraden bij anderen. ,,Zeker als je in het buitengebied woont. Er is eigenlijk geen enkele reden om Klijsen niet aan te bevelen. Wij zijn heel tevreden.”