Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
26-02-2021

Maak alvast je interesse kenbaar voor De Beljaart fase 5B

De woningen van De Beljaart in Dongen zijn gewild. De verkoop van fase 5A verloopt dan ook voorspoedig. Wil jij ook graag wonen in deze groene woonwijk? Maak dan alvast je interesse kenbaar voor fase 5B en blijf op de hoogte van deze allerlaatste fase.

De Beljaart fase 5 is jouw laatste kans op een woning in deze groene en ruim opgezette woonwijk. In totaal komen er 56 woningen, waarvan 37 rij- en hoekwoningen, 16 royale twee-onder-één-kapwoningen en 3 vrijstaande woningen. Kortom, voor ieder wat wils! De woningen zijn duurzaam en gasloos en worden zeer compleet opgeleverd. Zo zijn ze voorzien van een mooie badkamer en toilet inclusief sanitair en tegelwerk, een bodemwarmtepomp en vloerverwarming/-koeling. Daarnaast worden de woningen aangeboden inclusief keukencheque, waarmee je zelf jouw ideale keuken kunt samenstellen.

Op dit moment zijn de eerste 26 woningen in verkoop (fase 5A). Een groot deel van deze woningen is onder voorbehoud verkocht en de resterende woningen staan onder optie. Wil jij ook graag wonen in De Beljaart? Schrijf je dan via www.nieuwwonennatuurlijkbrabant.nl in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom fase 5B.