Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
13-02-2021

Wonen op een eiland van rust in De Zwaaikom

Eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning, je vindt ze allemaal in fase 1 van het nieuwbouwproject De Zwaaikom in Oosterhout. Hier woon je op een eiland van rust, met alle voorzieningen van Oosterhout om de hoek.

Dit mooie deelplan ligt op een unieke woonlocatie. Midden in het historische hart van Oosterhout, op loopafstand van het centrum en de winkelstraten, ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke plek worden diverse stijlvolle woningen en appartementen gerealiseerd als onderdeel van het nieuwbouwproject De Zwaaikom.

In deze eerste fase worden 20 duurzame woningen gerealiseerd. De woningen worden voorzien van een bodemwarmtepomp, Triple HR+++ glas in de gehele woning en vloerverwarming en -koeling. Ook een badkamer inclusief sanitair en tegelwerk ontbreekt niet. Daarnaast ontvang je bij aankoop van een woning een keukencheque, waarmee je zelf een keuken kunt samenstellen.

Inmiddels is ruim 70% van de woningen uit fase 1 verkocht. Heb jij ook interesse in een woning in dit project en ben je benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Neem dan contact met ons op via 0162-426348 of nieuwbouw@klijsen.nl