Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...

De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO) Oosterhout

Prijs vanaf € 405.000 v.o.n.
De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO) De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO) De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO) De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO) De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO) De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO) De Scheepskade: 24 woningen in De Zwaaikom (VABO)

NIEUW IN DE VERKOOP!

De Scheepskade: 24 nieuwbouwwoningen in de Zwaaikom te Oosterhout!

Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom.

De 24 woningen van de Scheepskade zijn onderverdeeld in:
- 10 luxe halfvrijstaande woningen met garage
- 3 hoekwoningen en 1 eindwoning met berging
- 10 tussenwoningen met berging

De 10 halfvrijstaande woningen hebben uitzicht over het vaarwater rond het eiland. Stijlvol wonen, genieten van luxe en comfort. Overdag de zon aanbidden in de achtertuin en 's avonds (tevens) vanaf het dakterras of loggia, met uitkijk over het Wilhelminakanaal. Wonen op stadseiland De Zwaaikom geeft een gevoel van ruimte en vrijheid: wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid.

Aan de Korenbocht zijn 5 fraaie nieuwbouwwoningen gelegen; 1 eindwoning, 3 tussenwoningen en 1 hoekwoning, allen met een diepe achtertuin en berging. Ook deze woningen zijn ruim van opzet en hebben een mooie architectuur. In het verlengde van de Korenbocht komt een brug als verbinding met de Koningsdijk. Het stadscentrum van Oosterhout is daardoor binnen handbereik.

In het noordelijke deel van plangebied De Scheepskade, worden 9 woningen (2 hoekwoningen en 7 tussenwoningen) met zuidtuinen ontwikkeld. 3 van de 7 tussenwoningen hebben een fraai accent. Hier is het optimaal genieten van de groene omgeving van De Zwaaikom.

Deze 24 nieuwbouwwoningen worden ontwikkeld door Vabo ontwikkeling BV en collegiaal verkocht door Van de Water Makelaars en Klijsen Makelaars & Adviseurs.

Interesse? Maak een afspraak en informeer naar de beschikbaarheid!7 type objecten