Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingBouwnummersFoto'sKaart

Type G

Prijs vanaf € 420.000,- v.o.n.
Type GType GType GType GType GType GType GType G

Omschrijving

"De Scheepskade": Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom!

Midden in het historische hart van Oosterhout en op loopafstand van het centrum ligt het eiland De Zwaaikom. Omgeven door het water en met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen is het hier heerlijk genieten!

In het noordelijke deel van plangebied De Scheepskade, worden 9 woningen (2 hoekwoningen en 7 tussenwoningen) met zuidtuinen ontwikkeld. 3 van de 7 tussenwoningen hebben een fraai accent. Hier is het optimaal genieten van de groene omgeving van De Zwaaikom.

Type G zijn tussenwoningen liggen aan de noordzijde van “De Scheepskade” en hebben een opvallende architectuur door de keuze van de heldere steenkleur. Deze royale tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 124 m2 en een inhoud van circa 451 m3.

De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een stelpost voor tegelwerk en sanitair, een keukencheque en luchtwarmtepomp. Specifieke woonwensen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Dit is dus wonen met stijl en allure op een absolute toplocatie! Een gevoel van thuiskomen. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en de winkelstraten van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. Interesse? Maak een afspraak!Bouwnummers

Bouwnr. Woningtype Woonopp. Prijs v.o.n. Status
30 woonhuis 124 m² € 420.000 verkocht onder voorbehoud Bekijk
31 woonhuis 124 m² € 420.000 verkocht onder voorbehoud Bekijk
33 woonhuis 124 m² € 420.000 verkocht onder voorbehoud Bekijk
34 woonhuis 124 m² € 420.000 verkocht onder voorbehoud Bekijk

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.