Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...
Snel naar: OmschrijvingBouwnummersFoto'sKaart

Type D

Prijs vanaf € 455.000,- v.o.n.
Type DType DType DType DType DType DType D

Omschrijving

"De Scheepskade": Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom!

Midden in het historische hart van Oosterhout en op loopafstand van het centrum ligt het eiland De Zwaaikom. Omgeven door het water en met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen is het hier heerlijk genieten!

Aan de Korenbocht zijn 5 fraaie nieuwbouwwoningen gelegen; 1 eindwoning, 3 tussenwoningen en 1 hoekwoning, allen met een diepe achtertuin die op het noorden zijn gelegen en berging. Ook deze woningen zijn ruim van opzet en hebben een mooie architectuur. In het verlengde van de Korenbocht komt een brug als verbinding met de Koningsdijk. Het stadscentrum van Oosterhout is daardoor binnen handbereik.

Type D is een royale hoekwoning met erker aan de zijkant van de woning en is ruim van formaat. Dit woningtype heeft een woonoppervlakte van circa 124 m2 en een inhoud van circa 478 m3.

De woningen worden standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping, een stelpost voor tegelwerk en sanitair, een keukencheque en luchtwarmtepomp. Specifieke woonwensen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Dit is dus wonen met stijl en allure op een absolute toplocatie! Een gevoel van thuiskomen. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en de winkelstraten van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. Interesse? Maak een afspraak!Bouwnummers

Bouwnr. Woningtype Woonopp. Prijs v.o.n. Status
15 woonhuis 126 m² € 455.000 verkocht onder voorbehoud Bekijk

Neem contact op

Meer weten over dit project? Of wil je een afspraak met ons inplannen?
Vul jouw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.